Bond

Als lid van de Vagebond kom je op de vreemdste plekken. De bond is een anoniem gezelschap van onbekende mensen, niet nader te definiëren. De leden houding niet bezig met wat dan ook, ze ervaren dat het is…en dat in alle volheid. Onder het volk staan Vagebondsleden in een duister licht en worden ze gezien als leeglopers. Vaak zijn ze niet van dieren te onderscheiden, overigens kunnen dieren ook van nature lid zijn van de Vagebond. We komen op jaarlijkse basis nooit bij elkaar in onze dagelijkse kleding of naakt…liefst in een maanloze nacht. Mocht u als aspirant ons ooit aantreffen dan herkent men een willekeurig lid aan zijn of haar eigenaardige oogopslag, en die schouwende blik zonder kenmerken.
Het openbaar geheime wachtwoord is ‘Obsoleet’…dit dient met een vraagteken te worden uitgesproken en kan eventueel beantwoord worden met ‘Ook!’.
Met een respons van OK of Okidoki is onmiddellijk duidelijk dat men geen geboren lid is.
Vandaag kreeg ik de onverwacht hoogste onderscheiding uit naam van niemand in het bijzonder. Ik ben nu geroyeerd. Het voelt soms wat onwennig om het meest vertrouwd te zijn met het onbekende. Hoewel soms…soms wel altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *