DSM-supplementen

Het heeft er alle schijn van dat het normale, het gangbare, hoofdoorzaak is van de huidige crisis in de wereld.
Terug naar het oude gangbaar wordt immers heel gewoon gevonden.
Dat wat men normaal vindt wel eens een ongekende pathologische aandoening kan zijn houdt niemand voor mogelijk.
De kans dat the Average Normality-syndrome (ANS) in de DSM-gids 6 wordt opgenomen wordt met de dag waarschijnlijker.
Evenals het Common Sense Disorder, (CSD) het gezonde verstand
dat niet zo gezond is als het zich voordoet.
Daarnaast zijn er nog:
-Orthodox Positivity-syndrome (OPS)
-Obsessive Health-syndrome (OHS)
-Statistic Logic Disorder (SLD)
-Frozen Identity Disorder (FID)

De mensenwereld lijdt aan deze ‘normale’ conceptuele aandoeningen. Niet omdat het de verkeerde concepten zijn, maar domweg omdat het concepten zijn. Het bestaan is immers geen concept en leven is niet gebaat bij conceptuele benadering, integendeel het stagneert elk organisch, natuurlijk proces of erger…helpt het om zeep.

Beschouw jezelf maar eens als normaal en gewoon en je botst met alles wat van jou afwijkt. Je snijdt je af van de meest vitale bron, het irrationele onderbewustzijn.

Probeer maar eens alleen maar positief te denken en je sluit alle essentiële zogenaamd negatieve informatie uit. Het resultaat is uiterst negatief.

Gebruik maar eens excessief je gezonde verstand en merk op dat alles wat onzichtbaar is niet bestaat, afwezigheid van bewijs zie je dan echt als bewijs van afwezigheid, je raakt ontzield.

Denk maar eens diep na over je gezondheid en je gaat je meteen niet meer zo lekker voelen, je gaat strategie bedenken om je leven te beteren, en alleen maar gezond te eten, wat tegen je natuur inwerkt.

Of vertrouw op de statistieken, reken je rijk en merk dan dat uitgerekend jij in de praktijk tot die ene procent behoort.

Geloof rotsvast in die ene identiteit die je echt denkt te zijn en je zult verstenen tot een trotse rots in de branding van de permanente verandering.

Dit staat allemaal in detail te lezen in een alarmerend rapport van de voordracht-commissie DSM-supplementen. Helaas blijft het bij diagnose, over passende behandeling wordt geen woord vuil gemaakt.

One thought on “DSM-supplementen

  1. Zelf heb ik erg veel last van het Placebo Works Disorder (PWD). Maar omdat dit nog niet is opgenomen in de DSM worden placebo’s (nog) niet vergoed door de verzekering. Daarom weigert mijn huisarts ook om ze voor te schrijven…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *