Ooit

Ooit bloeiend gras zien juichen in de wind, hoog boven het maaiveld met een wolk wild zwermende vogels erboven waar uw ogen patronen… zelfs gezichten in menen te zien?

Ooit een vlieg vol verheuging in zijn zwarte voorpootjes zien wrijven bij het zien van ‘n verse koeienvlaai als resultaat van bloeiend gras dat zeven magen heeft gepasseerd?

Ooit uw horloge en grootmoeders pendule ingevroren in het vriesvak om de voortrazende tijd wat af te remmen of klokwijzers twee uur later gezet omdat u zich verveelde?

Ooit gratis gemengde gevoelens gekregen van uw duurbetaalde personal coach die tijdens uw quality-time op z’n mobiel appt, terwijl u denkt: had ik maar een hond…of, was ik maar ‘n hond?

Ooit intens genoten van ‘n zakje patat op de bank, achteloos starend naar ‘n praatzieke tv-kok die ‘n nodeloos complex recept aanprijst met een blik van een overspannen commando in vijandelijk gebied?

Ooit gezien dat de vrije markt een vergiet is van gaten, identiek met de gaten die mensen in hun hand hebben…en dat die mensen vrolijk de bliepjes van hun transacties kunnen meefluiten?

Kunt u deze vragen beamen?
Dan bent u automatisch lid van het openbare geheime genootschap ter bevordering van de viering van schijnbare tegenstrijdigheden…

Zo niet dan benijden wij u vanwege de mogelijkheid dat u deze zaken alsnog gaat meemaken, u hebt de staat van uitverkorene verworven…
Of bent u wellicht nog niet geboren?

In dat geval is alles te verwachten…

1 thoughts on “Ooit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *